Aktualizované Nina Táborská Krimi

Požiar auta medzi Malackami a Lozornom sa skončil tragicky. V aute uhorel človek

Policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody z dnešného rána na ceste I/2 medzi Lozornom a Malackami, pri ktorej uhorel jeden človek. Doprava bola v tomto úseku obmedzená na niekoľko hodín.

Ilustračný obrázok k článku Požiar auta medzi Malackami a Lozornom sa skončil tragicky. V aute uhorel človek
Zdroj: TASR

Jedno hasičské vozidlo a traja hasiči z Malaciek zasahovali dnes ráno pri likvidácii požiaru osobného auta, ktorý si vyžiadal jeden ľudský život.

„Privolané záchranné zložky aj napriek vynaloženému úsiliu už vodičovi pomôcť nedokázali,“ Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová s tým, že polícia zisťuje identitu obete. Ďalej informovala, že nehoda sa stala po 8.00 hodine.

Podľa dostupných informácií, vodič auta Toyota Corolla na ceste v smere do Malaciek vošiel z dosiaľ nezistených príčin do protismeru, kde sa zrazil s nákladným vozidlom značky Volvo. „V dôsledku zrážky došlo k vznieteniu vozidla Toyota Corolla, v ktorom zostal zakliesnený jeho vodič,“ uviedla hovorkyňa.

Vodič nákladného vozidla podľa nej vyviazol bez zranení, že by pred jazdou pil alkohol, policajti nezistili. Materiálna škoda bola vyčíslená na 5-tisíc eur. Polícia apeluje na vodičov, aby v súvislosti s jesenným počasím, keď sa na cestách môžu stretnúť s hmlou či klzkou vozovkou, zvýšili svoju pozornosť a dôsledne dbali na dodržiavanie dopravných predpisov.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM