Aktualizované Krimi

Požiar a následný VÝBUCH: V Bratislave museli uzavrieť niekoľko ulíc, FOTO

Po požiari skončil jeden človek v nemocnici. Na mieste zasahovali hasiči aj polícia.

Ilustračný obrázok k článku Požiar a následný VÝBUCH: V Bratislave museli uzavrieť niekoľko ulíc, FOTO
4
Galéria

Požiar

Krátko pred 17.00 h boli bratislavskí hasiči privolaní do mestskej časti Vajnory, kde bol nahlásený výbuch a následný požiar rodinného domu. „Po príjazde na miesto udalosti začali s likvidáciou požiaru a po vykonaní prieskumu vyniesli z domu dve propán-butánové fľaše,“ priblížilo prezídium. Zasahujúci hasiči zároveň ochladzovali stenu vedľajšej budovy a zalievali skryté ohniská požiaru.

Zranený človek

V dôsledku udalosti sa zranila jedna osoba, ktorá sa v čase príchodu hasičov nachádzala mimo domu a do opatery si ju prevzala posádka sanitného automobilu hasičskej a záchrannej služby,“ spresnilo prezídium.

Pri udalosti zasahovalo 16 príslušníkov Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislavy so štyrmi kusmi techniky a štyria členovia Dobrovoľného hasičského zboru Ivanka pri Dunaji. „Následkom požiaru vznikla priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 150 000 eur,“ doplnili hasiči. Príčina požiaru je v štádiu zisťovania.

Prečítajte si tiež

Požiar a následný výbuch

„Dnes v čase okolo 17.00 h došlo na Roľníckej ulici k požiaru odložených vecí na dvore jedného z rodinných domov a následne k výbuchu plynovej bomby. Na miesto boli privolaní príslušníci Hasičského a záchranného zboru spolu s rýchlou zdravotnou pomocou. V dôsledku požiaru utrpela jedna osoba zranenia, ktoré si vyžiadali jej prevoz do jednej z nemocníc na ošetrenie,“ priblížila Šimková.

Polícia udalosť vyšetruje.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Požiar na Roľníckej ulici
4
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM