Tlačové správy

Pomýlia návštevu a ušetria vaše nohy: 5 dôvodov, prečo by ste mali povedať ÁNO takýmto podlahám aj vy

Vyzerajú ako drevo, ale sú oveľa lepšie. A lacnejšie. V dnešnej dobe aj Slováci prepadli boomu veľmi krásnych dizajnových podláh. Viete, o ktorých hovoríme?

Ilustračný obrázok k článku Pomýlia návštevu a ušetria vaše nohy: 5 dôvodov, prečo by ste mali povedať ÁNO takýmto podlahám aj vy
12
Galéria
Zdroj: BRENO

Dávno skončila doba, kedy ste sa rozhodovali medzi drevom, dlažbou a linoleom. Nový smer udávajú vinylové podlahy. Tie si do svojich domácností volí čoraz viac Slovákov. A toto je ich 5 hlavných argumentov.

Už žiadne starosti s poškodenou podlahou

Vinylové podlahy oproti iným typom odolajú aj v miestnostiach, po ktorých sa najviac šľape a ktoré sú náročnejšie na údržbu. Znesú viac vody aj pazúriky vašej mačky či psa.

Je to drevo? Nie je to drevo?

Vďaka reliéfom si bude vaša návšteva klásť presne tieto dve otázky. Na prvý pohľad nezistí, že nejde o skutočné drevo. Výhodou vinylu je široký výber dekorov, od moderných až po opotrebovaný vzhľad. Navyše, oproti drevu ide o praktickejší a lacnejší variant.

Zabudnite na hrubé ponožky a studené nohy

Tepelná vodivosť je ďalším nespochybniteľným plusom vinylových podláh. Oproti laminátovým podlahám majú až štyrikrát menší tepelný odpor a sú vhodné aj pre podlahové kúrenie. Práve vďaka nemu sa rýchlejšie prehrejú a vy tak môžete nechať ležať svoje hrubé ponožky v komode.

Minimum údržby bez špeciálnych prípravkov

Stačí povysávať a umyť vlažnou vodou. Bodka.

Koniec vŕzganiu, klopkaniu i dupaniu

A v neposlednom rade majú vynikajúce akutstické schopnosti. Odolajú vysokým podpätkom aj pobehujúcim deťom, nemusíte sa tak obávať, čo na to susedia.

Navšítviť môžete aj predajne BRENO na Slovensku, skúsení odborníci vám radi poradia.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Povedzte ÁNO vinylovým podlahám aj vy!
12
Galéria
Zdroj: BRENO
Zdroj: BRENO
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM