Krimi

Polícia ZMARILA veľký drogový biznis v garáži: Díleri v Bratislave operovali roky

V prípade už obvinení 44-ročný Anton a 46-ročný Marek skladovali omamné látky prevažne v pivničných priestoroch a v byte, predaj realizovali vo viacerých garážach.

Ilustračný obrázok k článku Polícia ZMARILA veľký drogový biznis v garáži: Díleri v Bratislave operovali roky
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

Bratislavská polícia obvinila dvoch mužov, ktorí minimálne od roku 2020 zabezpečovali a distribuovali drogy. „Ich nelegálna činnosť sa mala odohrávať na viacerých miestach, najmä na území bratislavskej mestskej časti Nové Mesto,“ spresnila polícia na sociálnej sieti a zverejnila aj VIDEO zo zásahu.

Dvaja obvinení

V prípade už obvinení 44-ročný Anton a 46-ročný Marek skladovali omamné látky prevažne v pivničných priestoroch a v byte, predaj realizovali vo viacerých garážach. Jedna z nich pritom sídlila priamo vedľa budovy okresného súdu.

Oboch mužov polícia zadržala pri policajnej akcii Hendikep, v rámci domovej prehliadky v jednom z bytov na ulici Pri Bielom kríži takisto policajti zaistili vo viacerých striekačkách a plastových vreckách biely kryštalický materiál, u ktorého sa následnou expertízou zistila prítomnosť metamfetamínu.

Stíhanie vo väzbe

„Vyšetrovateľ obvinil zadržaných z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi spáchaného formou spolupáchateľstva,“ informovala polícia. Obvinení sú stíhaní väzobne.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zostaňte v obraze. Ďalšie aktuálne správy:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM