Krimi

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení osoby na fotografiách

Policajti vyšetrujú okolnosti prečinu krádeže a v tejto súvislosti sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osoby na priložených fotografiách.

Ilustračný obrázok k článku Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení osoby na fotografiách
Zdroj: Policajný zbor SR

Ku krádeži došlo v rozmedzí od 12. júna v čase od 21. hodiny do dňa 13. júna do 8. hodiny v jednej z kaviarní v obchodnom centre na Metodovej ulici v Bratislave. „Tam dosiaľ neznámy páchateľ z certifikovaného trezoru odcudzil finančnú hotovosť vo výške takmer 735 eur, mobilný telefón v hodnote približne 300 eur, čím poškodenej spoločnosti vznikla škoda vo výške takmer 1 035 eur,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Popis páchateľa

Podľa doterajších informácií bol páchateľom muž, zrejme svetlej pleti, vysoký cca 170 cm a chudej postavy, Na hlave mal pravdepodobne parochňu so stredne dlhými vlasmi. Jeho vek mohol byť cca 25–28 rokov. Oblečené mal svetlomodré riflové nohavice, tmavomodrú mikinu s bielym nápisom na chrbte a s kapucňou. Muž má atypickú chôdzu, pri ktorej kýva hlavou do ľavej strany.

„Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu muža na fotografiách, k jeho súčasnému pohybu či pobytu, oznámte na čísle polície 158 alebo tak môžete urobiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ dodala Kurucová.

Čítajte aj: Pomôžte polícii: Policajti pátrajú po totožnosti osôb na priložených fotografiách

Pátranie po mužovi
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM