Nina Táborská Krimi

Polícia už pozná vraha mladej Simony, ktorej telo objavili hasiči na Obchodnej ulici

V pondelok v jednom z bytov na Obchodnej ulici v centre Bratislavy objavili hasiči po uhasení požiaru len telo 25-ročnej Simony bez známok života. Podľa doterajších informácii je obvineným 35-ročný občan Holandského kráľovstva.

Ilustračný obrázok k článku Polícia už pozná vraha mladej Simony, ktorej telo objavili hasiči na Obchodnej ulici
Zdroj: TASR

Prípad si vzhľadom na jeho závažnosť na mieste prevzalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave, ktoré venovalo prípadu enormnú pozornosť aj napriek tomu, že v daný deň na území hlavného mesta prišlo k spáchaniu ďalšieho veľmi podobného prípadu vraždy v štádiu pokusu.

Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy 35– ročnému Gerritovi Jan K., občanovi Holandského kráľovstva.

„Doterajším vyšetrovaním bolo zistené, že dňa 26.11.2014 v čase od 02.00 hod do doposiaľ presne nezisteného času, usmrtil obvinený v priestoroch jedného z bytov na Obchodnej ulici v Bratislave 25-ročnú Simonu z okresu Senica. Obvinený spôsobil poškodenej žene presne nezisteným predmetom poranenia v oblasti hlavy a následne úmyselne inicioval zapálenie tela poškodenej, ktorým utrpela rozsiahle popáleniny na viacerých častiach tela,“ uviedol policajný hovorca Michal Szeiff.

Obvinený na rozhodnutie sudcu o jeho vzatí do väzby v súčasnosti čaká v cele policajného zaistenia. Obvinenému v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM