Krimi

Polícia pátra po zlodejoch: V obchodnom centre ukradli kožušinovú vestu za 640 eur

Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie dvoch osôb, ktoré by mohli napomôcť pri objasnení tohto skutku.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po zlodejoch: V obchodnom centre ukradli kožušinovú vestu za 640 eur
4
Galéria

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II vyšetrujú okolnosti prečinu krádeže v jednom z obchodných centier na ulici Cesta na Senec v Bratislave.

Ukradli vestu

„Doposiaľ neznámi páchatelia dňa 29. 01. 2019 v čase okolo 12:30 hod. v priestoroch jednej z predajní obchodného centra odcudzili voľne vystavenú kožušinovú vestu. Svojím konaním tak poškodenej spoločnosti spôsobil škodu vo výške 640 eur,“ Bratislava24.sk informovala Veronika Slamková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave. Po neznámych páchateľoch policajti v súčasnosti pátrajú.

Polícia sa obracia aj na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie dvoch osôb, ktoré by mohli napomôcť pri objasnení tohto skutku.

„V tejto súvislosti vyzývame občanov k spolupráci. Akékoľvek informácie ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na priložených fotografiách nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, prípadne na číslo 09610 32 884, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na facebookovej stránke Policajného zboru formou súkromnej správy,“ dodala Slamková.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM