Krimi

Polícia pátra po páchateľovi lúpežného prepadnutia. Nepoznáte muža na fotografii?

Polícia vyšetruje okolnosti lúpežného prepadnutia, ku ktorému došlo v piatok 30. decembra 2016 v podchode pod križovatkou ulíc Prievozská a Bajkalská v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po páchateľovi lúpežného prepadnutia. Nepoznáte muža na fotografii?
4
Galéria

Policajti pátrajú po neznámom páchateľovi, ktorý mal dňa 30. 12. 2016 v čase okolo 15:20 hod. v podchode pod križovatkou ulíc Prievozská a Bajkalská prepadnúť staršiu ženu. Bratislava24.sk o tom informovala krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Obeťou lúpeže sa stala 78-ročná žena, ktorú mal dosiaľ neznámy páchateľ násilím obrať o kabelku s obsahom osobných vecí. Poškodená Bratislavčanka utrpela pri lúpeži odreninu na čele, materiálna ujma je odhadnutá na sumu 40 eur. Polícia začala trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže.

Popis páchateľa

V tejto súvislosti polícia zverejnila aj fotografie a žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení osoby, ktorá je na nich. Pátra po mužovi vo veku približne 25 až 30 rokov, ktorý je vysoký 170 až 180 centimetrov, štíhlej postavy. Oblečenú mal tmavú bundu s kapucňou, bielu košeľu, modré rifle a biele tenisky.

Polícia žiada verejnosť, aby akékoľvek informácie vedúce k stotožneniu osoby na fotografiách oznámila na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Páchateľ lúpežného prepadnutia
4
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM