Krimi

Polícia pátra po dvoch zlodejoch, ktorí prepadli zlatníctvo v Malackách

Polícia pátra po dvoch neznámych osobách, ktoré dnes popoludní prepadli zlatníctvo na Sasinkovej ulici v Malackách. Páchatelia pri krádeži zranili predavačku.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po dvoch zlodejoch, ktorí prepadli zlatníctvo v Malackách
Zdroj: TASR

Polícia pátra po dvoch neznámych osobách, ktoré dnes popoludní prepadli zlatníctvo na Sasinkovej ulici v Malackách. Páchatelia pri krádeži zranili predavačku.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Tatiana Kurucová, k lúpežnému prepadnutiu prišlo v čase medzi 14.04 a 14.10 h. V inkriminovanom čase sa v zlatníctve nachádzala iba predavačka.

„Zatiaľ, čo jeden z páchateľov stál pred vchodom do zlatníctva, druhý z páchateľov vošiel do vnútra predajne, kde ženu fyzicky napadol,“ informovala Kurucová. Následne vošiel do predajne aj druhý z páchateľov a spoločne zobrali väčšie množstvo šperkov zo žltého a bieleho kovu.

„Šperky si vložili do športového vaku šedo-modrej farby s bielym nápisom, ktorý si so sebou priniesli a ušli na dosiaľ neznáme miesto,“ uviedla Kurucová. Ženu, ktorej útočník spôsobil zranenia na krku a tvári, museli ošetriť v nemocnici. Výška spôsobenej škody krádežou zatiaľ nie je známa.

Polícia disponuje len opisom páchateľa, ktorý vošiel do predajne ako prvý. Podľa Kurucovej by mal mať 25 až 30 rokov a výšku približne 180 cm. Na hlave mal čiernu pletenú čapicu a oblečenú mal svetlo šedú bundu, tmavý rolák a bledé rifle. Obuté mal čierno-červené tenisky.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po páchateľoch. Akékoľvek informácie možno poskytnúť na telefónnom čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM