Barbara Dallosová Krimi

Polícia opisuje nočnú bitku na Ventúrskej: Nepoznáte mužov na fotkách?

Podľa doterajších informácií malo dôjsť k potýčke medzi skupinou Slovákov a cudzincov. Jeden mladík skončil po incidente v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Polícia opisuje nočnú bitku na Ventúrskej: Nepoznáte mužov na fotkách?
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajti prvého bratislavského okresu vyšetrujú okolnosti trestného činu ublíženia na zdraví, ku ktorému došlo v nedeľu (15.12.) v skorých ranných hodinách pred jedným z podnikov na Ventúrskej ulici v Bratislave. O prípade informuje krajská polícia na svojom oficiálnom facebooku.

,,Podľa doterajších informácií malo dôjsť v jednom z podnikov a následne aj vonku na ulici ku konfliktu medzi skupinou Slovákov a skupinou cudzincov. V čase okolo 04:00 h mal jeden z cudzincov fyzicky napadnúť 26-ročného poškodeného, ktorý po jeho útoku spadol na zem. Následne mal útočník spolu s ostatnými cudzincami z miesta ujsť," ozrejmuje polícia s tým, že zraneného muža záchranári previezli do jednej z bratislavských nemocníc a po neznámom páchateľovi policajti v súčasnosti intenzívne pátrajú.

Polícia tiež prikladá niekoľko fotiek a vyzýva obyvateľov k spolupráci: ,,Akékoľvek informácie ktoré by polícii pomohli stotožniť osoby na priložených fotografiách nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na tejto facebookovej stránke formou súkromnej správy."

FOTO: Títo muži môžu vedieť viac o bitke na Ventúrskej, nepoznáte ich?
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM