Michaela Katonová Krimi

Polícia obvinila muža z krádeže hudobných nástrojov za približne dvetisíc eur

Polícia obvinila z prečinu krádeže 42-ročného Petra z Bratislavy. Z uzamknutej garáže mal odcudziť dva zosilňovače k hudobným nástrojom spolu s káblovým príslušenstvom, stojany na hudobné nástroje, gitaru s puzdrom ako aj gitarový pedál s káblovým príslušenstvom.

Ilustračný obrázok k článku Polícia obvinila muža z krádeže hudobných nástrojov za približne dvetisíc eur
Zdroj: Dnes24.sk

„Počas vynášania vecí z priestorov garáže bol však spozorovaný hliadkou Policajného zboru a následne v súlade so zákonom obmedzený na osobnej slobode,“ uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Ako dodal, poškodením garážových dverí spôsobil obvinený škodu vo výške 150 eur. Odcudzené veci z garáže boli v celkovej hodnote cca 2000 eur.

„Po vykonaní potrebných úkonov bol menovaný umiestnený v cele policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. super rýchlom konaní,“ dodal Szeiff. Obvinenému v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Foto ilustračné

Prečítajte si tiež: V minulom roku sa podarilo dolapiť myzofila aj muža, ktorý sa ukájal v električke. Pozrite si kriminálne prípady, ktoré trápili Bratislavu

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM