Krimi

Policajtom unikal muž, na ktorého je vydaný európsky zatykač. Zastavili ho varovné výstrely

Na zastavenie muža musela polícia použiť aj dva varovné výstrely do vzduchu. Auto zastalo, no potom sa dal vodič na útek po vlastných.

Ilustračný obrázok k článku Policajtom unikal muž, na ktorého je vydaný európsky zatykač. Zastavili ho varovné výstrely
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

V obci Malé Leváre (okres Malacky) unikal polícii v sobotu ráno 22-ročný vodič, ktorý nie je držiteľom vodičského oprávnenia a zároveň je na neho vydaný európsky zatýkací rozkaz.

Varovné výstrely

Na jeho zastavenie musela polícia použiť aj dva varovné výstrely do vzduchu. Muža z Malých Levár po zadržaní eskortovali na policajné oddelenie. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Martiniaková.

Policajti bratislavského krajského dopravného inšpektorátu chceli v sobotu krátko po 9:00 hod. zastaviť 22-ročného vodiča v obci Malé Leváre. Ten však na výzvu policajtov nereagoval a začal s vozidlom unikať v smere k rekreačnej oblasti Rudava.

Policajti začali muža prenasledovať a opakovane ho vyzývali k zastaveniu. Museli použiť aj dva varovné výstrely do vzduchu. „Po výstreloch vodič ihneď s vozidlom zastavil, avšak následne sa dal na útek peši. Aj napriek tomu bol o krátku chvíľu policajnou hliadkou zadržaný,“ spresnila Martiniaková.

V súčasnosti je prípad predmetom objasňovania bratislavských dopravných policajtov.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM