Nina Táborská Krimi

Policajti pátrajú po nebezpečnom zlodejovi! Po krádeži v obchodnom centre bodol predavača nožom do hrude

Zraneného zamestnanca museli previezť do jednej z bratislavských nemocníc. Neznámy páchateľ po útoku utiekol smerom na Trnavskú ulicu na doposiaľ neznáme miesto.

Ilustračný obrázok k článku Policajti pátrajú po nebezpečnom zlodejovi! Po krádeži v obchodnom centre bodol predavača nožom do hrude
Zdroj: TASR

Policajti vyšetrujú okolnosti dnešného incidentu v jednej z predajní obchodného centra na Ostredkovej ulici.

Neznámy páchateľ spoza pultu odcudzil tovar v doposiaľ presne nevyčíslenej hodnote, no keď sa snažil utiecť, zadržal ho zamestnanec obchodu. Páchateľ vytiahol nôž a predavača bodol do hrudníka. Záchranári museli zraneného zamestnanca previezť do jednej z bratislavských nemocníc.

V čase incidentu sa v obchode zákazníci nenachádzali. Neznámy páchateľ následne utiekol smerom na Trnavskú ulicu na doposiaľ neznáme miesto. „Policajti druhého bratislavského okresu po neznámom páchateľovi intenzívne pátrajú,“ informovala Bratislava24.sk policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Popis páchateľa:

Podľa dostupných informácií ide o muža vo veku približne 25 rokov, oblečenú mal tmavo-zelenú bundu s kapucňou a bledo ružové tenisky.

„Svedkov, ktorí v inkriminovanom čase videli priebeh a okolnosti tohto incidentu a svojimi informáciami by vedeli pomôcť pri jeho objasnení vyzývame, aby sa prihlásili na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru,“ uvádza polícia.

Foto: Ilustračné.

Čítajte tiež: Kým otec doma spal, jeho štvorročný syn sa prechádzal po vonku

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM