Krimi

Policajti nemali ZĽUTOVANIE: Opitý muž skončil s autom v koľajisku, má na krku OBVINENIE!

Polícia obvinila 60-ročného vodiča, ktorý v utorok (24.10.) pod vplyvom alkoholu zišiel s autom v Bratislave do koľajiska. Po nehode nafúkal 2,25 promile.

Ilustračný obrázok k článku Policajti nemali ZĽUTOVANIE: Opitý muž skončil s autom v koľajisku, má na krku OBVINENIE!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Čo sa stalo?

„Viacerí účastníci cestnej premávky museli v priebehu včerajšieho večera strpieť viaceré kolóny na cestách v Bratislave. Na vznik jednej z nich – konkrétne na Vrakúnskej ceste v druhom bratislavskom okrese, sa v nemalej miere podpísala aj jazda nezodpovedného 60-ročného muža z Bratislavy,“ uvádza polícia na sociálnej sieti.

Aj TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Muž prechádzal cez železničné priecestie so svetelnou a zvukovou signalizáciou bez závor. Pri prechádzaní zišiel do koľajiska medzi prvú a druhú koľaj, kde zapadol.

„Muž bol obmedzený na osobnej slobode a po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia. Poverený policajt oddelenia železničnej polície v tejto súvislosti vzniesol obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 60-ročnému Ľubošovi Š. z Bratislavy,“ spresnil Szeiff.

„V tejto súvislosti opäť pripomíname a vyzývame verejnosť : alkohol za volant za žiadnych okolností nepatrí!“ uzavrela polícia.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: Bratislava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM