Jakub Forgács Správy

Počasie narobilo v Bratislave nemalé problémy: Neprejazdný podjazd pod Prístavným mostom, ale aj...

Bratislavčania pocítili na vlastnej koži vyčíňanie letného lejaku. Cesty aj pivnice domov boli plné vody, na viacerých miestach museli zasahovať hasiči.

Ilustračný obrázok k článku Počasie narobilo v Bratislave nemalé problémy: Neprejazdný podjazd pod Prístavným mostom, ale aj...
Zdroj: TASR

„Podjazd pod Prístavným mostom v Bratislave je v súčasnosti neprejazdný. Dôvodom je odčerpávanie nadbytočnej vody natečenej do podjazdu,“ informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

„Natečenú vodu odčerpávajú na mieste hasiči a premávku v danom úseku policajti odkláňajú na kruhový objazd pod Prístavným mostom,“ priblížila Považanová. Ako dodala, tento úsek cestnej komunikácie bude pre vodičov sprejazdnený hneď po tom, ako hasiči vodu z miesta odčerpajú.

„Bratislavskí hasiči v utorok museli zasahovať aj v Dúbravke pri odčerpávaní vody z garáží na ulici Martina Granca, ktoré zostali po daždi zatopené,“ uviedlo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. Na mieste zasahovalo päť hasičov a jeden kus techniky.

„Momentálne, čo sa týka hasičských jednotiek, z dôvodu zrážkovej činnosti nezasahujeme nikde na území Bratislavského kraja,“ informovalo operačné stredisko.

Hasiči odčerpávali vodu pod Prístavným mostom aj v Dúbravke
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM