Andrea Mesarčíková Futbal

Počas štvrtkového futbalu bude v teréne dostatočný počet policajtov

Počas odvetného futbalového zápasu medzi mužstvami Slovan Bratislava a Červená hviezda Belehrad bude mať polícia v teréne dostatočný počet svojich príslušníkov.

Podľa bratislavského krajského policajného hovorcu Františka Peczára sa však z bezpečnostného hľadiska nebudú vyjadrovať k ich počtu, ani k tomu, kde presne sa budú nachádzať.
Ako už v utorok (3.8.) hovorca informoval, počas zápasu budú platiť určité bezpečnostné obmedzenia orientované predovšetkým na okolie štadióna na bratislavských Pasienkoch, kde sa zápolenie bude odohrávať.
Podľa jeho slov nebude v čase od 4. augusta od 22. h až do 5. augusta asi do 24. h možný vjazd pre motorové vozidlá na hlavné parkovisko pri štadióne na Pasienkoch od Trnavskej cesty. Priestor bude vyhradený pre dopravné prostriedky fanúšikov hostí, doplnil.
Zápas je podľa Peczára označený za vysoko rizikový najmä s poukázaním na správanie sa fanúšikov hosťujúceho tímu nielen na štadióne, ale aj v miestach ich ďalšieho výskytu a presunu. Cieľom je zabezpečiť ochranu verejného poriadku, života, zdravia a majetku občanov, ako aj plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky na celom území hlavného mesta, uzavrel hovorca.
Futbalový zápas je naplánovaný na štvrtok 5. augusta od 20.30 h.

Zdroj TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM