Monika Hanigovská Krimi

Počas Dědečkovho príchodu došlo k NEHODE: Vodiči nezvládli opatrenia, zrazili sa 3 autá!

V centre mesta bolo rušno! Špeciálne opatrenia si vyžiadali dopravnú nehodu.

Ilustračný obrázok k článku Počas Dědečkovho príchodu došlo k NEHODE: Vodiči nezvládli opatrenia, zrazili sa 3 autá!
2
Galéria
Zdroj: čitateľ

Obvineného Dušana Dědečka, ktorý v opitosti spôsobil víkendovú dopravnú nehodu v centre Bratislavy s piatimi obeťami, eskortovali vo štvrtok popoludní na Okresný súd Bratislava I.

Polícia v hlavnom meste kvôli jeho príchodu prijala v centre Bratislavy špeciálne opatrenia a uzatvorila ulice. A práve čiastočné uzavretie Šoltésovej si vyžiadalo dopravnú nehodu. Dnes24.sk o tom informoval čitateľ. Čo sa stalo?

Autá sa otáčali v jednosmerke

„Okolo justičáku sú uzavreté ulice do jedmosmerky. Šoltésovej, ktorá bežne slúži ako spojnica medzi dvoma hlavnými cestami, je uzavretá, ale od polovice. To znamená, že v polovici tej jednosmerky sa autá otáčali a vracali sa v protismere a asi hodinu po uzavretí tam prišlo k nehode,“ opísal nám svedok.

„Zrazili sa tam tri autá, a to je nehoda, ku ktorej nemuselo prísť, keby bola Šoltésovej uzavretá hneď z kraja,“ myslí si náš čitateľ.

Dušan Dědeček čelí obvineniu z trestného činu všeobecného ohrozenia. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo na doživotie. Obvinený pod vplyvom alkoholu šoféroval v nedeľu (2. 10.) neskoro večer auto, ktoré narazilo do zastávky mestskej hromadnej dopravy Zochova. Nehoda si vyžiadala piatich mŕtvych a niekoľko zranených.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM