Tomáš Stupavský Rôzne

Po Račianskej radiále nebudú cez víkend premávať električky. Nahradí ich autobusová doprava

Pre realizáciu nového priecestia na Račianskej radiále, pri Kominárskej ulici v Bratislave, bude v sobotu 25. júla a nedeľu 26. júla vylúčená premávka električiek v úseku Blumentál-Vozovňa Krasňany. Informovala o tom hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava (DPB) Adriana Volfová.

Ilustračný obrázok k článku Po Račianskej radiále nebudú cez víkend premávať električky. Nahradí ich autobusová doprava
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk

Električky linky číslo 3 budú premávať v úseku Vozovňa Krasňany – Rača. Medzi Blumentálom a Vozovňou Krasňany budú jazdiť autobusy náhradnej dopravy X3.

Električky linky číslo 5 budú premávať z Dúbravky (Pri kríži) do Ružinova. „Od zastávky Kapucínska budú premávať do Ružinova už s označením linky číslo 8,“ informuje DPB. Z Ružinova, z Astronomickej, do Dúbravky budú premávať po rovnakej trase, čiže s označením linky číslo 8 a s cieľom Dúbravka. Od zastávky Legionárska budú električky jazdiť do Dúbravky s označením linky číslo 5.

„Vzájomný prestup medzi autobusmi náhradnej dopravy X3 a električkami linky číslo 3 je umožnený na zastávke Vozovňa Krasňany, respektíve medzi električkami číslo 2, 5, 8 a autobusmi X3 na spoločnej zastávke Blumentál,“ dodáva DPB.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM