Krimi

Po nočnej bitke na Obchodnej ulici skončili muži v rukách polície. Pomohli okoloidúci

Vďaka pohotovej reakcii okoloidúcich, ktorým nebolo ľahostajné nočné konanie dvoch mužov na Obchodnej ulici a zavolali na linku 158, polícia v krátkom čase podozrivých zadržala.

Ilustračný obrázok k článku Po nočnej bitke na Obchodnej ulici skončili muži v rukách polície. Pomohli okoloidúci
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

V priebehu dnešnej noci sa opäť potvrdila skutočnosť, že pri každom páchaní protiprávneho konania je rýchla a bezodkladná reakcia občanov pre políciu veľkým prínosom. Zvyšuje sa ňou pravdepodobnosť zadržania páchateľa a objasnenia skutku v porovnaní s prípadmi, keď sa skutky oznamujú s väčším časovým odstupom po čine.

Nočné napadnutie

„Hliadky Policajného zboru vykonávali v priebehu dnešnej noci hliadkovú službu v uliciach Starého Mesta, pričom v čase krátko po 03:15 hod. boli na základe oznámenia o fyzickom konflikte viacerých osôb vyslané na Obchodnú ulicu. Po príchode na miesto bolo zistené, že v blízkosti jednej z prevádzok s rýchlym občerstvením mali dvaja neznámi muži pristúpiť k poškodenému 20-ročnému mužovi a následne ho fyzicky napadnúť,“ Bratislava24.sk informoval Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Po fyzickom napadnutí muži utiekli na neznáme miesto. Nakoľko svedkovia tohto incidentu pohotovo zareagovali a ihneď oznámili na linke 158 tento incident, hliadky PZ sa v krátkom čase po prijatí oznámenia na miesto dostavili. Na základe opisu začali policajti prehľadávať okolie a následne boli na osobnej osobe obmedzení dvaja muži vo veku 20 rokov a 21 rokov.

„Tí boli eskortovaní z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu výtržníctva na príslušné oddelenie Policajného zboru, za účelom vykonania ďalších potrebných úkonov. Trestno-právna zodpovednosť mužov je v súčasnej dobe predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodal Szeiff.

Napadnutý muž bol prevezený privolanou RZP na ošetrenie do jednej z nemocníc. Okolnosťami tohto prípadu sa v súčasne dobe zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM