Michaela Katonová Krimi

Po dopravnej nehode policajti vytiahli z prevráteného auta dve osoby

Včera v čase krátko po 19.40 prijala polícia oznámenie o dopravnej nehode, pri ktorej osobné motorové vozidlo skončilo v rieke Čierna voda pri moste v obci Kráľová pri Senci. Na miesto sa bezodkladne dostavila hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru v Senci.

Ilustračný obrázok k článku Po dopravnej nehode policajti vytiahli z prevráteného auta dve osoby
Zdroj: Policajný zbor SR

V koryte rieky Čierna voda sa nachádzalo osobné motorové vozidlo Toyota Yaris prevrátené na streche. Členovia hliadky sa ihneď presunuli k zaplavenému osobnému motorovému vozidlu, v ktorom sa mal nachádzať oznamovateľ a maloletá osoba.

Na miesto sa dostavila ďalšia hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru v Senci. Pokusy o nadviazanie kontaktu s osobami nachádzajúcimi sa v prevrátenom vozidle boli neúspešné.

Policajti neváhali, vošli do rieky a za účelom záchrany života a zdravia osôb vo vozidle, ihneď rozbili okná zadných dverí a osoby z vozidla vytiahli.

Na miesto sa dostavila aj hliadka Hasičského a záchranného zboru, ktorá následne prevrátené vozidlo z rieky vytiahla. Vodič bol členom hliadky dopravnej polície podrobený dychovej skúške, ktorá požitie alkoholických nápojov vylúčila. Osoby boli následne prevezené službou RZP do jednej z bratislavských nemocníc na vyšetrenie.

Podľa doterajších informácií vodič osobného motorového vozidla prechádzal v uvedenom úseku, pričom v zákrute pri moste z doposiaľ nezistených príčin dostal šmyk. Zišiel z vozovky, s vozidlom sa prevrátil a padol do rieky. Príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú v súčasnosti v štádiu šetrenia.

Prečítajte si tiež: V Pezinku vyhorel byt, nehodu neprežili dve osoby

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM