Nina Táborská Samospráva

Petržalka sa pripravuje na leto, pozrite sa čo všetko ponúka na spestrenie teplých dní

Voda, zmrzlina, príležitosť na oddych aj na kultúrne vyžitie sa. V Petržalke finišujú prípravy na tohtoročnú letnú sezónu.

Ilustračný obrázok k článku Petržalka sa pripravuje na leto, pozrite sa čo všetko ponúka na spestrenie teplých dní
Zdroj: TASR

K horúcemu letu pravdaže patrí zmrzlina. Petržalský miestny úrad aktuálne eviduje 21 podnikateľských prevádzok, ktoré ju poskytujú. „Tento počet zdá sa nie je definitívny, nakoľko leto sa len začína,“ prezradila Michaela Platznerová z miestneho úradu.

Patržalka tiež finišuje s prípravami na otvorenie Veľkého Draždiaka na letnú sezónu, ktorý už neodmysliteľne patrí k letu a v horúčavách neláka len Petržalčanov. Ako nám prezradila Michaela Platznerová, na leto sa rovnako pripravujú ja ďalšie lokality blízko Dunaja.

Chýbať nebudú ani kultúrne podujatia na letné prázdniny, ktoré predstavia Kultúrne zariadenia Petržalky. „S príchodom horúcich letných dní chceme mať Petržalku veľmi dobre pripravenú na leto, prázdniny a oddych. Už teraz môžeme povedať, že máme za sebou jarné upratovanie, ktorým sme vyčistili Petržalku, tiež sme zrealizovali v poradí druhú kosbu a na leto sme pripravili lavičky aj odpadkové koše,“ dodala.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM