Správy Samospráva

Petržalka chce vybudovať nové petangové ihrisko. Potrebuje však pomoc obyvateľov

Realizácia ihriska závisí od toho, či Petržalka získa financie z participatívneho rozpočtu BSK. Za zaujímavý projekt môžete hlasovať aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Petržalka chce vybudovať nové petangové ihrisko. Potrebuje však pomoc obyvateľov
Zdroj: pixabay

Hoci v Petržalke na Tyršovom nábreží už jedno petangové ihrisko je, mestská časť sa rozhodla vybudovať ďalšie. Malo by slúžiť najmä hráčom, ktorí to majú bližšie do lokality ulíc Holíčska – Brančská. Práve tam má ihrisko vzniknúť.

Hlasujte za ihrisko!

Na to, aby si Petržalčania mohli zahrať petang na novom ihrisku, je potrebné, aby Mestská časť Bratislava-Petržalka získala dotáciu z participatívneho rozpočtu Bratislavského samosprávneho kraja (BSK). Dotácie na jednotlivé projekty BSK rozdelí podľa počtu získaných hlasov od obyvateľov. Ak chcete podporiť zaujímavý športový projekt, hlasujte zaň na webovom portáli BSK.

Každý môže hlasovať iba raz (t.j. jeden hlasujúci = hlas za jeden projekt). Po skončení hlasovania sa v rámci každého okresu zostaví finálne poradie projektov podľa počtu získaných hlasov. Podporené budú projekty s najvyšším počtom získaných hlasov v rámci daného okresu a to do výšky schváleného rozpočtu pre daný okres.

Hlasovanie prebieha od 26. júla do 27. augusta 2018.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM