Samospráva

Pavol Frešo požaduje vysvetlenie zákaziek firmy Profi Betón

Predseda BSK požiadal dozornú radu akciovej spoločnosti Regionálne cesty Bratislava o stanovisko k verejnému obstarávaniu a tvorbe cien pri súťažiach na služby.

Ilustračný obrázok k článku Pavol Frešo požaduje vysvetlenie zákaziek firmy Profi Betón
Zdroj: TASR

Na základe medializovaných informácií predseda Bratislavského samosprávneho kraja v stredu 6. júla adresoval list predstaviteľom Dozornej rady Regionálnych ciest Bratislava (RCB), v ktorom žiada o preskúmanie všetkých zákaziek týkajúcich sa firmy Profi Betón s. r. o.. Tá vyhrala v roku 2011 zákazky na čistenie ciest II. a III. triedy v regióne.

„Požiadal som Dozornú radu RCB o stanovisko k medializovaným informáciám týkajúcich sa zákazok, ktoré vyhrala spoločnosť Profi Betón. Verím, že dozorná rada preskúma tak proces verejného obstarávania, ako aj spôsob nacenenia týchto služieb,“ vyjadril sa predseda BSK Pavol Frešo.

Predseda BSK v utorok 6. júla požiadal dozornú radu akciovej spoločnosti Regionálne cesty Bratislava o stanovisko k verejnému obstarávaniu a tvorbe cien pri súťažiach na služby súvisiacie s čistením vozovky a na služby súvisiace s čistením vpustí a šácht s odvozom a uložením na skládkach na cestách II. a III. triedy Bratislavského samosprávneho kra­ja.

Dozorná rada Regionálnych ciest Bratislava a. s. by mala zasadať v stredu 13. júla 2016.

Čítajte aj: P. Frešo: Stromy na zastávke Žilinská rúbať netreba, mesto však musí zmeniť projekt

Ilustračné foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM