Jakub Haršany Rôzne

Otvor svoju neprečítanú knihu a môžeš vyhrať zaujímavé ceny

Niektoré knihy k nám prídu v nesprávnom čase a vtedy ich len tak odložíme na neurčito. Dnes je deň, kedy sa k nim môžeme vrátiť a zároveň vyhrať hodnotnú cenu.

Zrejme každý z nás má vo svojej domácej knižnici knihu, ktorú v minulosti odložil a tá čaká na poličke neprečítaná. V posledný augustový deň máme možnosť vytiahnuť tieto knihy, ktoré sa častokrát nakoniec zaradia medzi naše top priečky.

V dnešný deň totiž oslavujeme Deň neprečítaných kníh, kedy dostávajú druhú šancu práve tie knihy, ktoré ležia odložené a možno už aj zapadnuté prachom. Tento deň sa oslavuje od roku 2011.

Zapojte sa do súťaže

Vďaka najväčšiemu slovenskému internetovému kníhkupectvu Martinus.sk môžete navyše vyhrať hodnotné ceny. Stačí ak sa odfotíte, ako trávite dnešný deň s vašou obľúbenou či odloženou knihou a fotografiu nahráte do galérie na stránke www.denneprecitanychknih.sk/sutaz alebo ju pridáte na svoj Instagram alebo Facebook s hashtagom #dnk2016. Fotky je možné posielať len do dnešnej polnoci.

Jeden šťastný vyžrebovaný vyhrá 150 eur na nákup kníh a knižnú poukážku v hodnote 15 eur získa deväť najkrajších fotiek (tri z galérie, tri z Facebooku a tri z Instagramu).

Ak sa aj do súťaže nezapojíte, dnešný deň má ľuďom pripomenúť knihy, ktoré máte doma, ale stále čakajú, kým ich prečítate. Venujte teda trocha času aj týmto knihám a možno vás inšpirujú k životným zmenám.

Čítajte aj: E-knihy si budete môcť požičiavať už aj v petržalskej knižnici

Ilustračný obrázok

Deň neprečítaných kníh
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM