Kultúra Rôzne

Otestujte svoju kondíciu. Príďte si s celou rodinou zabehať do prírody

Nebaví vás sedieť doma? Potrebujete sa hýbať? Vybite si svoju energiu na tradičnom bežeckom festivale. A nezabudnite, behať môže celá rodina.

Ilustračný obrázok k článku Otestujte svoju kondíciu. Príďte si s celou rodinou zabehať do prírody
18
Galéria
Zdroj: www.behsity.sk

Po roku sa Bratislavčania môžu opäť tešiť na celodenný bežecký festival pre všetky vekové kategórie s atraktívnym programom pre celé rodiny. Run Fest prichádza tento rok s jednou výraznou novinkou – z Partizánskej lúky sa presunul do Sadu Janka Kráľa.

Behať budú aj ženy s kočíkmi

Podujatie odštartuje o 10:00 hod. behom detí, nasledovať budú majstrovstvá Slovenska v behu s kočíkom a orientačné behy detí, beh naboso, beh na mieste, Corrida – vyraďovací beh aj Grand prix na 10 km. Môžete si vyskúšať aj beh po kolmej parkourovej stene a pokúsiť sa prekonať slovenský rekord. Ten aktuálny z minulého roka má hodnotu 3 m a 24 cm. Aby ste si to vedeli lepšie predstaviť, pozrite si TOTO video.

Hlavným bodom programu Run Festu 2017 je obľúbená bežecká disciplína – polmaratón. Navyše tento rok čaká bežcov Grand prix a polmaratónu aj malé prekvapenie. Posledných niekoľko metrov pred cieľom budú musieť prebehnúť cez obchodné centrum Aupark.

Okrem toho, že každý účastník dostane medailu a deti tričko od partnera podujatia, budú tí najlepší odmenení aj vecnými cenami.

Atrakcie pre deti

Organizátori si prichystali aj bohatý sprievodný program, z ktorého sa potešia najmä najmladší účastníci. Pripravené budú nafukovacie atrakcie, maľovanie na tvár, dopravné ihrisko či testovanie mladých atlétov.

Run Fest sa uskutoční v sobotu 3. júna v Sade Janka Kráľa. Účastníci bežeckého festivalu sa stretnú pri detskom ihrisku za OC Aupark. Všetky potrebné informácie a program jednotlivých behov nájdete na webovej stránke www.behsity.sk.

Ilustračný obrázok

Saguaro Run Fest 2015
18
Galéria
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM