Krimi

BRUTÁLNA bitka v centre Bratislavy: Po KOPANCI do hlavy zostal muž nehybne ležať! VIDEO

Na Obchodnej ulici v centre Bratislavy došlo v noci na sobotu (26. 11.) k násilnému incidentu. Presnejšie k surovej bitke medzi dvomi mužmi.

Ilustračný obrázok k článku BRUTÁLNA bitka v centre Bratislavy: Po KOPANCI do hlavy zostal muž nehybne ležať! VIDEO
Zdroj: www.mojevideo.sk

Celý incident zachytáva aj VIDEO zverejnené na sociálnych sieťach, na ktorom vidno konflikt medzi dvoma mužmi.

Surová bitka

Jeden z nich po kopnutí do hlavy zostane ležať na zemi. Incident pre TASR potvrdili z bratislavskej mestskej polície, ktorá na mieste zasahovala aj so zdravotnými záchranármi. Štátna polícia sa po otázkach TASR prípadom začne zaoberať.

K napadnutiu malo dôjsť pri križovatke ulíc Obchodná a Vysoká. Na miesto boli v sobotu o 0.44 h vyslané dve hliadky mestskej polície. „Prvá prišla na miesto len pár sekúnd po útoku a zranenému mužovi začala poskytovať predlekársku pomoc. Druhá hliadka, na základe informácií z kamerového strediska a od svedkov udalosti, začala pátrať po páchateľovi útoku,“ uviedol pre TASR vedúci oddelenia komunikácie bratislavskej mestskej polície Peter Borko.

Mestskí policajti pomáhali zranenému mužovi až do príchodu záchranárov. Tí požiadali policajtov aj o asistenciu pri prevoze zraneného, keďže sa správal agresívne.

Štátna polícia tvrdí, že mestská polícia jej prípad neoznámila, a preto ho doteraz neriešili. „Na základe vami poskytnutých informácií sa predmetným incidentom budeme zaoberať,“ uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Polícia v stredu popoludní informovala, že podozrivá osoba zo spáchania protiprávneho konania na Obchodnej ulici sa dobrovoľne dostavila na policajné oddelenie.

Vo veci aktuálne vykonávame potrebné úkony,“ podotkli bratislavskí štátni policajti na sociálnej sieti.

Násilie na Obchodnej

Centrum Bratislavy bolo v uplynulých rokoch dejiskom viacerých násilných incidentov, z ktorých niektoré skončili aj tragicky. Na konci decembra 2019 došlo k napadnutiu mladíka, niekoľko týždňov predtým mali dvaja Srbi nadránom napadnúť a usmrtiť 22-ročného krajana.

V roku 2018 na Obchodnej ulici napadol Juraj Hossu Filipínca Henryho Acordu. Ten na následky poranení neskôr v nemocnici zomrel. Za zabitie Acordu si Hossu odpykáva deväťročný nepodmienečný trest odňatia slobody.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM