Tlačové správy

Onedlho v predaji! Novinka IQOS ILUMA i PRIME prinesie mnohé vylepšenia

Intuitívne ovládanie, ktoré sa ľahko používa. Prispôsobivosť, dokonalý zážitok a elegancia. To všetko a ešte oveľa viac prináša bezdymová novinka IQOS ILUMA i PRIME. Tá sa dospelému užívateľovi flexibilne prispôsobí a zároveň ponúka bezkonkurenčný užívateľský zážitok.

Ilustračný obrázok k článku Onedlho v predaji! Novinka IQOS ILUMA i PRIME prinesie mnohé vylepšenia
Zdroj: PMI

Štýlové zariadenie pre dospelých používateľov prináša nové pokročilé funkcie, ktoré opäť nesklamú, ale naopak – oproti predchádzajúcim generáciám zariadení IQOS môžeme hovoriť o vyššom leveli funkčnosti, ovládania a celkového pocitu z užívania. Bezdymová alternatíva v podobe jedinečnej novinky IQOS ILUMA i PRIME prichádza s ďalšou radou vylepšení. Dospelí užívatelia si tak môžu svoju chvíľku s tabakom užiť skutočne po svojom.

Dotykový displej a režim pauzy

Pri zariadeniach IQOS sme už zvyknutí na neustále inovácie. Dospelých užívateľov určite zaujme nový dotykový displej s kovovou povrchovou úpravou, ktorý je dokonale integrovaný do elegantného tela nahrievača. Tým umožňuje ovládanie iba dotykom. Ďalšou novinkou je režim pauzy, ktorý umožní užívateľom prerušiť užívanie a následne pokračovať. Dospelí užívatelia si môžu vybrať zo štyroch farieb: Aspen Green, Breeze Blue, Garnet Red, Midnight Black. Na Slovensku bude IQOS ILUMA i PRIME v predaji od 6. novembra.

Prečo je IQOS tak výnimočný? Dôvod spočíva v technológii!

Cigaretový dym ako neželaný spoločník? Dospelí fajčiari ho veľmi dobre poznajú. Vďaka IQOS však naň môžu zabudnúť – nielen na končekoch prstov, ale aj vo vlasoch či na oblečení.

Prelomová technológia indukčného nahrievania tabak nespaľuje, ale nahrieva ho zvnútra. Pri používaní zariadenia tak vzniká aerosól a nie škodlivý cigaretový dym. Taktiež nevzniká decht – zvyšok dymu po zhorení cigarety, ktorý je zmesou chemických zlúčenín s obsahom karcinogénnych a toxických látok.

Bezdymové zariadenia nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový a sú určené výhradne pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: PMI
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM