Maros Palesch Krimi

Okradol Taliana

Okradnutému cudzincovi vznikla škoda vo výške takmer 1.170,-€, policajti po páchateľovi pátrajú a žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení muža na fotografií, ktorý je podozrivý z prečinu krádeže.

Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 6.11.2011 v čase pred 09.00hod odcudzil z priestorov hotelovej reštaurácie na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave z operadla stoličky zavesenú príručnú koženú tašku. Poškodený Talian tak prišiel o tašku s obsahom dokladov a vecí pre vlastnú potrebu. Výška škody sa odhaduje na 1.165,€.

V súvislosti s predmetnou krádežou žiadame verejnosť o pomoc pri zisťovaní totožnosti muža, ktorý je dôvodne podozrivý z jej spáchania. Na základe fotografií zo záznamu z bezpečnostnej kamery, ktorá podozrivého muža zachytila, ide o osobu vo veku asi 30 až 35 rokov, bledej pleti, športovej postavy, vysokého asi 170 cm, ktorý mal tmavé vlasy. Na sebe mal oblečené sako bledohnedej farby, tmavé nohavice, pričom pri vychádzaní z uvedenej reštaurácie niesol v ruke tmavý kabát.

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť podozrivého muža na fotografií, nám oznámte na bezplatnom čísle polície 158, urobiť tak môžete aj prostredníctvom volania na číslo 09610 31738, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Zdroj + foto: KR PZ Bratislava, Tatiana Kurucová

okradol taliana
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM