Rôzne

Ohnivý humor zachvátil internet. Po požiari na Vianočných trhoch sa s horúcimi vtipmi roztrhlo vrece

Zmysel pre humor neopúšťa Bratislavčanov ani v krízových situáciach a pri katastrofách. Internet zahltili vtipy na adresu požiaru na Hlavnom námestí.

Ilustračný obrázok k článku Ohnivý humor zachvátil internet. Po požiari na Vianočných trhoch sa s horúcimi vtipmi roztrhlo vrece
11
Galéria
Zdroj: Zomri

Na Hlavnom námestí sa behom pár minút rozhorel obrovský plameň. Požiar zapríčinil výbuch propán-butánových fliaš. Drevený stánok s plátenou strechou vzbĺkol ako fakľa a požiar sa ničivou silou šíril ďalej. Po chvíli zdesenia nad udalosťou sa však, ako to už býva, objavili na sociálnych sieťach desiatky vtipov na adresu požiaru.

Poškodená historická budova

Pri požiari sa, našťastie, zranil iba jeden človek. Obrovské škody však vznikli na historickej budove, ktorá je národnou kultúrnou pamiatkou. Škodu predbežne odhadujú na viac ako 200-tisíc.

Stánok, v ktorom vypukol požiar vypukol, podľa slov hovorkyne Hlavného mesta Zuzany Onufer nebol súčasťou vianočných trhov Hlavného mesta.

„S hlavným mestom nemali majitelia stánku podpísanú nájomnú zmluvu a ani hlavné mesto nepožiadali o zaujatie verejného priestranstva. Stánky, ktoré majú riadnu nájomnú zmluvu s hlavným mestom, majú v zmluve povinnosť dodržiavať požiarne a bezpečnostné predpisy,“ dodala hovorkyňa.

„V súvislosti so včerajším požiarom trhového stánku s občerstvením začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia. Presná príčina požiaru je naďalej predmetom vyšetrovania a expertízneho skúmania,“ informovala Bratislava24.sk krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Zdroj: Dnes24.sk
Vtipy po požiari na Hlavnom námestí
11
Galéria
Zdroj: Zomri
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM