Kultúra Tlačové správy

Oddych aj zábavu sľubuje premiéra divadelnej komédie A čo ja, láska? + SÚŤAŽ o vstupenky

Slovenská premiéra zábavnej komédie so zvučným obsadením! Ako zamáva nečakaná ženská návšteva so zabehnutým manželským párom? To všetko prezradí v nedeľu 15. októbra v Ateliéri Babylon komédia A čo ja, láska? o stereotypnom manželstve, ktoré bude zrazu stáť pred nevyspytateľnou skúškou.

Ilustračný obrázok k článku Oddych aj zábavu sľubuje premiéra divadelnej komédie A čo ja, láska? + SÚŤAŽ o vstupenky
Zdroj: PR

V divadelnom predstavení v réžii Martina Mňahončáka sa publikum zoznámi s manželstvom večne zaneprázdnenej prekladateľky z amharčiny Margit a roztržitého programátora Bohuša, ktoré naruší príchod mladej, atraktívnej pomocnice v domácnosti Skarlet. Táto extravagantná žena sa čoraz viac vtiera do pozornosti Bohuša, čo neunikne pozornosti Margit. Ich manželstvo sa otriasa v základoch, kým bravúrne napísané dialógy a herecký koncert hlavných predstaviteľov otrasie bránice publika. “Všetko tvorí pán režisér, no podľa mňa komiku tejto hry vytvára hlavne spôsob, akým hráme svoje postavy,” hovorí herečka Marta Sládečková, ktorá stvárňuje Margit. “Je to úspešná prekladateľka, ktorá sa viac venuje svojej práci ako manželovi a domácnosti. Takže podľa toho aj tá domácnosť vyzerá. Manžel je zanedbaný, v domácnosti sa nevarí a košele sú nevyžehlené,” opisuje Sládečková, po ktorej boku sa v hlavných úlohách predstavia aj Martin Mňahončák a v alternácii Dominika Kavaschová so Zuzanou Porubjakovou.

“Táto hra je úsmevná, vtipná, milá a zo života. Okrem toho, že si divák oddýchne a zabaví sa, možno tam nájde aj niečo zo svojho života. Ale nebude mu to nepríjemné a verím, že bude odchádzať s úsmevom na tvári,” pozýva Sládečková na bratislavsku premiéru.

15. 10. (nedeľa)
Štart: 19:00 hod.
Lístky môžete zakúpiť TU

Udalosť na Facebooku

Vstupenky na predstavenie vyhráva: Michal Paulovský
Gratulujeme!

Zapojením sa do súťaže ste súhlasili s podmienkami súťaže.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM