Alexandra Húsková Kultúra

OBRAZOM: Pozrite sa na atmosféru Dobrého trhu v Bratislave

Dobrý trh je vyhľadávaným a navštevovaným podujatím Bratislavčanov. Nájdete tu bohatú ponuku dizajnu, starožitností, zdravých potravín, medzinárodný streetfood a mnoho iného. Bohatý kultúrny program divadiel a vystúpení dokonalo dopĺňa atmosféru trhu. Pozrite si zábery z dnešného dňa.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Pozrite sa na atmosféru Dobrého trhu v Bratislave
Zdroj: TASR

Jesenný Dobrý trh na Panenskej ulici v Bratislave sa netradične konal v utorok, počas sviatku Sedembolestnej Panny Márie.

Novinkou je, že sa rozšíril do priľahlých ulíc. Okrem susedných dvorov, kaviarní, obchodov a organizácií priamo na Panenskej ulici bol program aj na Lýcejnej a Štetinovej ulici a na Suchom mýte.

Dobrý trh predstavil bohatú ponuku dizajnu, starožitností, zdravých potravín, medzinárodný streetfood a rôzne neziskové projekty.

Súčasťou sú aj vystúpenia rôznych skupín, tanečných aj hudobných. Návštevníci Dobrého trhu mohli vidieť hip-hop Laciho Strika, či vystúpenia tanečného štúdia Elledanse. Deti zabavil Cirku kus, divadielko ZkuFraVon s predstavením Ako išlo vajce na vandrovku, ale aj čosi pre dospelých s Robom Rothom.

Prečítajte si viac: Jesenný Dobrý trh sa bude konať v utorok. Pozrite sa na program

Talentovaný mladý hudobník na Dobrom trhu
1
Galéria
Dobrý trh na Panenskej ulici
28
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM