Adriana Banásová Rôzne

OBRAZOM: "Hviezdko" sa zaodelo do pestrých farieb. Dôvodom bol zábavný charitatívny beh - Farbám neujdeš + VIDEO

Žltá, ružová, modrá, zelená... V takomto duchu sa dnes niesol charitatívny beh, počas ktorého ste na každom kilometri trate dostali „darček“ v podobe práškovej farby. Tú ste však nedostali zabalenú, ale vysypali vám ju rovno na hlavu alebo- kam sa dalo.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: "Hviezdko" sa zaodelo do pestrých farieb. Dôvodom bol zábavný charitatívny beh - Farbám neujdeš + VIDEO
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk

Úsmevné a zábavné podujatie oslovilo najmä vekovo mladšie ročníky. Mládež zababraná od farieb mala radosť najmä z robenia si „selfie“ po odbehnutí piatich kilometrov.

„Prišli sme sa hlavne zabaviť aktívnou formou a odbehnúť si päť kilometrovú trať, ktorá je bez problémov zvládnuteľná aj pre rekreačných bežcov. Dnes nešlo o výkony ale o podporu dobrej veci- handicapovaných športovcov, ktorí nemajú také šťastie ako my- byť telesne zdraví,“ uviedol bežec Peter.

Hoci počasie od rána „viselo za nohu“, vydržalo a z oblakov nezapršalo. Jediné, čo sa z oblohy „valilo“ bol dron, ktorý v cieli pod pódiom účastníkov natáčal. K dobrej atmosfére prispieval počas charitatívneho preteku aj Sajfa, hoci výbornú atmosféru si ľudia na námestí urobili sami.

Podujatie odštartovalo o 11-tej hodine na Hviezdoslavovom námestí, kde malo aj svoj koniec. S blížiacim sa koncom akcie sa účastníci po odbehnutí stretli v cieli, kde sa spoločne ohadzovali farbami. A – už vieme, prečo sa okrem iného podujatie nazýva Farbám neujdeš. Neušli sme ani my a „schytali“ sme od mladého bežca peknú ružovú.

Hedon farby, ktoré sa však počas behu používali sú zdravotne neškodné a dajú sa vyprať, takže zašpinení sme zdieľali príjemnú atmosféru, ktorá z ľudí sršala. Koniec koncov- presvedčte sa sami a pozrite si našu fotogalériu.

Prečítajte si tiež: Centrum mesta bude farebné. Postará sa o to charitatívny beh Farbám neujdeš

Beh Farbám neujdeš
1
Galéria
Beh Farbám neujdeš
34
Galéria
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM