Krimi

Novoročný POŽIAR zničil strechu paneláku: Byty tam má mať Maroš Kramár aj Zdeno Chára!

Silvestrovské oslavy sa razom zmenili na nočnú moru pre desiatky obyvateľov bytovky, ktorú zachvátil požiar.

Ilustračný obrázok k článku Novoročný POŽIAR zničil strechu paneláku: Byty tam má mať Maroš Kramár aj Zdeno Chára!
3
Galéria

Počas silvestrovskej noci zachvátil strechu bytovky na Kozmonautickej ulici v bratislavskom Ružinove mohutný požiar.

Desiatky ľudí utekali na ulicu

„Krátko pred 01.00 h boli viaceré hliadky PZ vyslané na Kozmonautickú ulicu v druhom bratislavskom okrese. Tam z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k požiaru na streche obytného domu. Požiar sa následne nekontrolovateľne rozšíril aj na strechy vedľajších obytných domov, pričom došlo k priamemu ohrozeniu života a zdravia obyvateľov týchto obytných domov,“ informovala polícia.

Obyvateľov museli v nočných hodinách evakuovať a na ulici zostali až kým sa hasičom nepodarilo požiar uhasiť.

„Podľa doterajších informácii vznikla v dôsledku požiaru škoda približne 224 vlastníkom bytov v predbežnej výške 150-tisíc eur, ktorá bude dodatočne upresnená. V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II trestné stíhanie, vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia,“ dala polícia.

Byty tam majú aj známe osobnosti

Ako informuje Plus 7 Dní, novoročný požiar sa dotkol aj známych osobností. V tesnom susedstve miesta, kde vznikol mohutný požiar, má od roku 2017 vlastniť byt aj legendárny hokejista Zdeno Chára. „V rovnakom paneláku však zdedil byt aj herec Maroš Kramár,“ píše server.

Podpálila strechu pyrotechnika?

Hoci príčina požiaru je stále predmetom vyšetrovania, možnou je aj teória, že za všetko môže pyrotechnika. Internetom sa totiž začalo šíriť video, na ktorom vidno partiu ľudí, ktorí stáli tesne pred požiarom priamo na streche spomínaného bytového domu. O pár minút už rovnakú strechu ničili mohutné plamene.

„Partia mladíkov si nedala povedať a zo strechy bratislavského paneláka púšťali ohňostroj. Svojim nezodpovedným konaním podpálili časť domu,“ píše server noviny.sk, podľa ktorého bola strecha zateplená len deň pred Silvestrom.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Ostredkár Juraj sa podelil s nami o video, ktoré natočil tesne pred požiarom strechy na Kozmonautickej ulici 🚨🚒😡😠😤 PYROTECHNIKA NIE JE ZÁBAVA A NEPATRÍ DO RÚK NEPOVOLANÝM OSOBÁM!!!!

Posted by ostredky.sk on Sunday, December 31, 2023
Novoročný požiar strechy bytovky v Ružinove
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM