Nina Táborská Krimi

Nové rozuzlenie v prípade brutálnej vraždy nájdenia ľudských pozostatkov pri Prístavnom moste: Páchateľ mal komplicku!

V prípade nálezu častí ľudského tela v blízkosti bratislavského prístavného mosta v júni tohto roka obvinil policajný vyšetrovateľ z vraždy ďalšiu osobu. Ide o 24-ročnú Máriu R. z Bratislavy.

Ilustračný obrázok k článku Nové rozuzlenie v prípade brutálnej vraždy nájdenia ľudských pozostatkov pri Prístavnom moste: Páchateľ mal komplicku!
Zdroj: TASR

Strážcovia zákona dostali oznámenie o náleze časti ľudského tela 9. júna tohto roka. Z vraždy 44-ročný Bratislavčana policajti ešte v júni obvinili 30-ročného Dušana O. z Bratislavy, ktorý sa ku skutku priznal. Dnes však vyšetrovateľ v tomto prípade obvinil aj ďalšiu osobu.

Viac o vražde sa dočítate tu:

Vrah je už v rukách polície: Svoju obeť bodol 152-krát, rozsekal ju na 10 častí a vyhodil pri Prístavnom moste

Muž obvinený z vraždy v prípade nálezu ostatkov ľudského tela v blízkosti Prístavného mosta je za mrežami

„Z doterajšieho vyšetrovania vyplýva, že k vražde došlo dňa 1.6.2015 na Miletičovej ulici v Bratislave. Dnes už obvinená Mária R. mala po predchádzajúcej dohode s obvineným Dušanom O. s prísľubom poskytnutia sexuálneho aktu nalákať poškodeného 44-ročného Bratislavčana do pivničných priestorov na Miletičovú ulicu v Bratislave,“ uviedla policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Podľa polície počas orálneho sexu medzi v súčasnosti obvinenou ženou a poškodeným mužom čakal ukrytý v spoločných pivničných priestoroch obvinený Dušan, ktorý poškodeného napadol kuchynským nožom a sekáčom na mäso. „K rovnakému konaniu sa pripojila aj obvinená Mária. Po úmyselnom konaní osôb poškodený podľahol mnohopočetným bodným a bodno-rezným ranám po tele,“ doplnila Kurucová.

Podľa predbežnej správy z pitvy bol bezprostrednou príčinou smrti muža úrazovo-krvácavý šok pri mnohopočetných bodných a bodno-rezných poraneniach na rôznych častiach tela.

V nasledujúcich dňoch po obzvlášť závažnom zločine vraždy podľa polície spoločne obaja obvinení časti jeho tela povynášali do lesného porastu medzi Prístavný most a hrádzu, vedľa cyklotrasy.

„Vyšetrovateľ spracuje podnet k návrhu na väzobné stíhanie na obvinenú,“ uzavrela Kurucová.

Foto: Ilustračné.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM