Anton Hrachovský Krimi

Nočná naháňačka v uliciach Bratislavy: Vodiča nezastavili ani varovné výstrely, VIDEO

Policajti prenasledovali unikajúce vozidlo. Zastaviť ho spočiatku nepomohli ani varovné výstrely, ďalšie už zasiahli jedno z kolies.

Zdroj: Facebook

V sobotu 19. januára večer hliadka dialničnej polície Trnava chcela zastaviť v smere do Bratislavy dve vozidlá idúce v strednom jazdnom pruhu.

Nepomohli ani varovné výstrely

„Vodič Škody Octavie nereagoval na opakované výzvy. V Bratislave išiel 120 km/h. Hliadka mimo obytnej zóny použila najprv varovné výstrely. Vodič pokračoval v jazde po Tuhovskej ulici a to dokonca aj potom, čo hliadka zasiahla zadné koleso,“ uviedli muži zákona na sociálnej sieti.

Vodič sa podľa zverejnených informácií vrátil na obchvat, kde zišiel na Gagarinovu ulicu. „Kľučkovaním ohrozoval ďalších vodičov. Pokračoval na Miletičovu ulicu, kde narazil do obrubníka a vozidlo sa stalo nepojazným. Hliadka ho spacifikovala a zistila, že mal uložený zákaz viesť vozidlo na 60 mesiacov,“ vysvetľuje polícia.

„Po vykonaní potrebných úkonov bolo vznesené v tejto súvislosti povereným príslušníkom Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II obvinenie z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia 41ročnému Milanovi H. z Bratislavy. Obvinený bol následne umiestnený v cele policajného zaistenia, vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní. V prípade preukázania viny je možné v súlade so zákonom uložiť trest odňatia slobody až na dva roky,“ dodala Polícia Slovenskej republiky na záver.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM