Rastislav Búgel Správy

Nielen potraviny: Slováci už môžu využiť SAMOOBSLUŽNÉ pokladne aj v predajni OBLEČENIA

Samoobslužné pokladne už nemusíte využiť len v supermarketoch. Rýchle nákupy pribudli aj v predajni oblečenia.

Ilustračný obrázok k článku Nielen potraviny: Slováci už môžu využiť SAMOOBSLUŽNÉ pokladne aj v predajni OBLEČENIA
Zdroj: Pexels.com

Samoobslužné pokladne sa tešia veľkej obľube. Až doteraz sme ich mohli najčastejšie stretnúť v rôznych supermarketoch. Po novom ich môžeme využiť aj v sieti predajní známej značky odevov.

Samoobslužné pokladne

Reč je o predajni ZARA v novootvorenej časti bratislavského Auparku. Okrem iných noviniek ponúkne zákazníkom práve aj samoobslužné pokladne.

„Zlepší to zákaznícku skúsenosť. Odpadnú čakacie doby na pokladni,“ povedala pre tvnoviny.sk Veronika Košická, generálna manažérka nákupného centra.

Plná technológií

Predajňa, ktorú otvorili 24. októbra, je súčasťou novej časti Auparku a zároveň je najväčšou predajňou spoločnosti na Slovensku. „Tešiť sa môžeš na nové priestory predajne Zara, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou a ponúkne viac ako 2500 m2 plných módy v unikátnom architektonickom koncepte, ktoré vytvorilo štúdio Zara Architecture. Okrem skvelého dizajnu prináša aj moderné technologické riešenia,“ informoval Aupark na svojom webe.

Rezervujte si kabínku

A aké technologické novinky tam ešte nájdete? Napríklad aj možnosť zarezervovať si skúšobnú kabínku. "Dokážete to spraviť cez mobilnú aplikáciu. Ukáže sa vám tam, ktorú kabínku môžete využiť,“ vraví senior marketing manažérka Auparku Petra Majcher.

Ak však aplikáciu nemáte, nevadí. "Priamo v obchode bude automatizovaná stena, ku ktorej jednoduchým spôsobom priložíte oblečenie, ktoré si chcete skúsiť. Po načítaní sa zasvieti číslo nad kabínkou, ktorá je určená pre vás. Keď tam vojdete, číslo nad ňou sa zhasne,“ dodáva Majcher.

Automatizované by malo byť aj vyzdvihovanie online objednávok do dvoch hodín po objednaní tovaru. Na jednu výraznú novinku sa môžu tešiť aj rodičia s malými deťmi. "Produkty v kolekcii bábätká, ktoré bolo doteraz možné kúpiť len online, budú prvýkrát dostupné priamo v tejto predajni,“ prezradila Veronika Košická.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM