Rôzne

Niekdajšia ubytovňa na okraji areálu Cvernovky sa mení. Predaj bytov je spustený

Spoločnosť YIT Slovakia spustila v týchto dňoch predaj bytov v projekte mestského domu PARI. Projekt pozostáva z 88 bytových jednotiek.

Ilustračný obrázok k článku Niekdajšia ubytovňa na okraji areálu Cvernovky sa mení. Predaj bytov je spustený
2
Galéria
Zdroj: YIT Slovakia

Bytový dom pri Dulovom námestí poskytne svojim budúcim obyvateľom funkčne riešené byty z kvalitných materiálov a výnimočnú lokalitu s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou. Bratislava24.sk informovala Zuzana Krištof Ozanová, Strategist & Account Manager spoločnosti.

Prevládajú dvojizbáky

Bytový dom PARI vzniká rekonštrukciou bývalej ubytovne na okraji areálu bývalej Cvernovky na Páričkovej. V ponuke sú jeden až päťizbové bytové jednotky, pričom viac ako 50 percent ponuky predstavujú dvojizbáky s výmerou 42 metrov štvorcových.

Okrem priestorov na bývanie má projekt 5 obchodných priestorov na prízemí. „PARI má výnimočnú polohu v blízkosti novovznikajúceho bratislavského biznis centra v oblasti Mlynských Nív a Pribinovej, zároveň je však umiestnený v pokojnej zóne, ktorá má povesť príjemnej a priateľskej susedskej štvrte,“ hovorí Milan Murcko, generálny riaditeľ spoločnosti YIT Slovakia.

Ideálna poloha pre aktívnych ľudí

Okrem blízkosti „Duláku“ či „Miletičky“ môže byť pre budúcich obyvateľov lákadlom aj vynikajúca dostupnosť. Byty v projekte sú riešené s dôrazom na funkčnosť a efektívne využitie priestoru, samozrejmosťou je vysoká kvalita materiálov. V cene bytu je aj pivničná kobka.

Hlavným benefitom projektu však zostáva vynikajúca poloha na hranici jednej z najobľúbenejších štvrtí – Ružinova – v kombinácií s výbornou dostupnosťou do centra mesta a blízkou občianskou vybavenosťou. Spoločnosť eviduje vysoký záujem o byty v tomto projekte a v úvodnej fáze predaja oslovuje klientov, ktorí prejavili svoj záujem registráciou cez jej webovú stránku.

Čítajte aj: Rača pokračuje v boji proti výstavbe Rínok v bývalých vinárskych závodoch

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM