Krimi

NIČIVÝ požiar v Bratislave: Záchranári ratovali zranených ľudí, v plameňoch zhoreli psík aj mačka

Nočný požiar v bratislavskej mestskej časti Petržalka má smutné následky.

Ilustračný obrázok k článku NIČIVÝ požiar v Bratislave: Záchranári ratovali zranených ľudí, v plameňoch zhoreli psík aj mačka
8
Galéria

Nočný požiar na Andrusovovej ulici v bratislavskej Petržalke zničil niekoľko bytov. Záchranári a hasiči museli ošetriť 16 osôb. K požiaru došlo v pondelok (20. 12.) neskoro večer. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Zranení ľudia

Szeiff uviedol, že šesť osôb museli previezť na ošetrenie do nemocníc. Zisťovateľ príčin požiarov ako ohnisko požiaru označil byt na druhom poschodí. „Podľa doterajších informácií pravdepodobná príčina požiaru bola neodborná manipulácia s ohňom. Po uhasení boli vo priestoroch uvedeného bytu nájdené aj telá zhorených zvierat – psa a mačky,“ doplnil.

Došlo k poškodeniu viacerých bytov a tiež fasády bytového domu. Pri požiari vznikla škoda v celkovej výške približne 150-tisíc eur. Hasičom sa ho podarilo uhasiť v utorok krátko po 00.30 hod.

Vyšetrovaním presných príčin, ako aj okolností, ktoré tejto udalosti predchádzali, sa v súčasnosti zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V. Policajný vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Požiar v Petržalke
8
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM