Ľubomír Hudačko Krimi

Nezvestného dôchodcu hľadali vyše 25 hodín: Pátranie malo napokon ŠŤASTNÝ koniec!

Podchladeného a dezorientovaného muža našli živého a pri vedomí v ťažko prístupnom a členitom teréne.

Ilustračný obrázok k článku Nezvestného dôchodcu hľadali vyše 25 hodín: Pátranie malo napokon ŠŤASTNÝ koniec!
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

Od štvrtka 11.05.2023 po­licajti viacerých útvarov Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave intenzívne pátrali po 77-ročnom mužovi z okresu Malacky, ktorý odišiel v popoludňajších hodinách z miesta trvalého bydliska na neznáme miesto a do večera sa nevrátil. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Muža nie a nie nájsť

Počas celého večera a noci zo štvrtka na piatok boli do pátrania zapojení policajti z Malaciek, bratislavskí policajti, obecná polícia z Lozorna, služobná kynológia, bezpilotné letecké prostriedky s termovíziou, ako aj dobrovoľníci zo Záchranného systému Slovensko, no nezvestného muža sa do skorých ranných hodín nájsť nepodarilo.

„Pátranie však napriek nepriaznivým podmienkam naďalej pokračovalo a na základe získaných operatívnych poznatkov kriminálna polícia vytipovala ďalšie lokality možného pohybu osoby,“ priblížila ďalej polícia.

Podchladený a dezorientovaný

Krátko po začiatku tejto pátracej akcie prišiel pozitívny výsledok.

„Nezvestného 77-ročného muža sa podarilo policajtom nájsť značne podchladeného a dezorientovaného, avšak živého a pri vedomí v ťažko prístupnom a členitom teréne,“ doplnila polícia s tým, že mužovi poskytli prvú pomoc a suché oblečenie a preniesli ho k miestu, kde bol odovzdaný do rúk záchranárov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM