Kultúra

Nezmeškajte úplne nový rodinný festival plný slovenských hudobných hviezd

Fanúšikovia hudby a dobrej zábavy sa už teraz môžu tešiť na nový hudobný festival. Predstavia sa na ňom také mená ako Polemic, Rytmus, Kristína a mnoho ďalších.

Ilustračný obrázok k článku Nezmeškajte úplne nový rodinný festival plný slovenských hudobných hviezd
Zdroj: Facebook

Nielen Trenčín, Piešťany či Bratislava, ale už aj Malacky majú svoj festival. Milovníci hudby a zábavy sa majú načo tešiť. Prvý ročník festivalu s názvom Malacký Macek sa uskutoční 9. septembra v prekrásnom prostredí Zámockého parku a dostal prívlastok „rodinný“.

„Mala by to byť rozlúčka s letom a v programe by si mali nájsť to svoje deti, ich rodičia a aj dedko s babkou. Niekomu sa možno kombinácia Rytmusa a Marcely Laiferovej môže zdať na prvý pohľad divoká, ale myslíme si, že každý účinkujúci si nájde svojho diváka,“ vysvetlil v rozhovore pre portál Záhorí.sk organizátor podujatia Julo Viršík.

Hudba pre všetky vekové kategórie

Na festivale okrem spomínaných Rytmusa a Marcely Laiferovej vystúpia aj populárne kapely ako Polemic, Nocadeň či Heľenine oči a taktiež obľúbený Majk Spirit. Skôr narodených potešia najmä Dušan Grúň alebo AC+.

„Deti určite poteší vystúpenie Kristíny. Okrem jej vystúpenia bude pre deti prichystaný program Roztancované tenisky, v ktorom si budú môcť spolu s rodičmi a obľúbenou Disko Jarkou v niekoľkých blokoch zatancovať na známe hity a naučiť sa nové choreografie. Chýbať nebude ani skákací hrad, autíčka, či maľovanie na tvár,“ prezradil Viršík.

Organizátor zároveň dodal, že by chceli festival na budúci rok rozšíriť o ďalší deň a pripraviť zaujímavý a programovo bohatší druhý ročník.

Festival Malacký Macek sa uskutoční 9. septembra od 13:00 hod. v Zámockom parku v Malackách. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM