Krimi

Nezastavil na červenú, v meste prekročil povolenú rýchlosť takmer o 80 km/h. Nezodpovedného mladíka dolapila polícia

Zákaz činnosti do troch rokov a pokuta 800 eur hrozí 22-ročnému vodičovi vozidla VW EOS. Podľa polície mal v meste dvakrát prejsť križovatku na červenú a navyše prekročiť maximálnu povolenú rýchlosť o 78 km/h. Informoval o tom bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Ilustračný obrázok k článku Nezastavil na červenú, v meste prekročil povolenú rýchlosť takmer o 80 km/h. Nezodpovedného mladíka dolapila polícia
Zdroj: Dnes24.sk

„Včera, v čase krátko pred 03.00 h bol spozorovaný hliadkou PZ pri prejazde križovatkou so svetelnou signalizáciou Staré grunty, cez ktorú prešiel na červený signál. Vodič pokračoval v jazde v smere na Mlynskú Dolinu, kde na nasledujúcej križovatke so svetelnou signalizáciou prešiel tiež na červený signál,“ povedal Szeiff.

Vodič podľa jeho slov pokračoval v jazde vysokou rýchlosťou po diaľnici D2 cez tunel Sitina.* „Pri výjazde z diaľnice smerom na Lamač v úseku, kde je maximálna povolená rýchlosť 50 km/h, bola vodičovi nameraná rýchlosť 128 km/h a následne ho hliadka PZ zastavila,“* doplnil Szeiff.

Nakoľko sa vodič svojou nezodpovednou jazdou podľa polície dopustil porušenia ustanovení zákona o cestnej premávke, bol mu na mieste zadržaný vodičský preukaz.

Prečítajte si tiež: Po nechutných útokoch žiada polícia verejnosť o pomoc. Páchateľ napáda ženy na ulici výkalmi

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM