Nina Táborská Rôzne

Neviete kam s deťmi počas jarných prázdnin? Petržalka vypracovala jedinečný materiál, s prehľadom všetkých udalostí

"Sedieť doma je pohroma". Pod týmto názvom spracovala petržalská samospráva informačný materiál, ktorý má pomôcť deťom a ich rodičom v rozhodovaní sa o trávení blížiacich sa jarných prázdnin.

Ilustračný obrázok k článku Neviete kam s deťmi počas jarných prázdnin? Petržalka vypracovala jedinečný materiál, s prehľadom všetkých udalostí
Zdroj: TASR

Newsletter s názvom „Sedieť doma je pohroma“ ponúka prehľad voľnočasových aktivít a možností aktívneho trávenia príjemných prázdninových chvíľ na území Petržalky. Bratislava24.sk o tom informovala tlačová tajomníčka Michaela Platznerová.

Deti sa môžu rozhodnúť pre športové vyžitie formou verejného korčuľovania na zimnom štadióne alebo hrou stolného tenisu v Dome kultúry Lúky. Majú tiež možnosť navštíviť keramickú prázdninovú dielňu, alebo sa obohatiť o poznatky z duchovného a hmotného bohatstva Zemplína či bližšie sa oboznámiť s povojnovými dejinami Petržalky na výstave Miestnej knižnice Petržalka.

Prehľad možností na zábavu aj vzdelávanie počas jarných prázdnin ponúka newsletter, ktorý je k dispozícii na web stránke Petržalky a na weboch základných škôl. Tiež je zverejnený na sociálnej sieti petržalskej samosprávy. Na jarné prázdniny sa môže tešiť 4148 žiakov 11 základných škôl. Na materské školy budú počas jarných prázdnin v bežnej pre.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM