Adriana Banásová Rôzne

Neviete čo s voľným časom? Poradíme vám! Stačí si vybrať z našej ponuky podujatí

Ak patríte k tým, ktorí neradi sedia doma a radšej sa socializujete, máme pre vás zopár nápadov. Bratislava ponúka množstvo akcií aj tento týždeň, stačí si len vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Neviete čo s voľným časom? Poradíme vám! Stačí si vybrať z našej ponuky podujatí
Zdroj: TASR

Klobúky vyberanej chuti v Auparku

Už sa vám niekedy zbiehali slinky nad klobúkom? Navštívte Aupark Bratislava, ktorý pre vás pripravil výstavu klobúkov na zjedenie, podpísanú rukou izraelského umelca Maora Zabara. Autor, ako priekopník umeleckej tvorby skĺbil módu, jedlo a noblesu a pripravil pre všetkých nepriateľov módnych konvencií sviatočné menu. Podávajú sa lahôdky akou sú klobúky pripomínajúce nedeľné stolovanie či čajovú seansu. Pri pohľade na chutnú krásu sa vám budú doslova zbiehať slinky. Každý jeho kúsok je unikátnym umeleckým dielom, vyrobeným na mieru nielen vzhľadom, ale aj „chuťou“.

pondelok – nedeľa /15.2. – 21.2./ 10:00/ Aupark shopping center

Mimi a Líza

Po veľkom úspechu prvej série večerníčkov Mimi a Líza a aj knihy, ktorá podľa nich vznikla, prichádza autorský tím s ďalšími šiestimi príbehmi. V spolupráci s vydavateľstvom Slovart pozýva kníhkupectvo Pantha Rhei na besedu s Katkou Kerekešovou a Katkou Molákovou. Beseda sa uskutoční na Poštovej ulici 15. februára o 18.00 hodine.

pondelok /15.2./ 18:00/ Pantha Rhei

Turban Quiz: Televízny kvíz (S3E9)

Vedomostnú súťaž Turban kvíz vedie dvojica moderátorov Jakub Lužina a Matej Moško. Okrem múdrosti a skúseností ocenia v troch kolách aj humor súťažiacich tímov. Príďte si otestovať svoju znalosť z kinematografie.

utorok /16.2./ 20:00/ Gorila.sk Urban Space/ vstupné 2 eurá

Expedičná kamera v Bratislave

Festival najúspešnejších cestovateľských a outdoorových filmov uplynulej sezóny, Expedičná kamera, už po siedmykrát príde do Bratislavy. Na divákov opäť čaká poriadna dávka cestovateľských zážitkov, divokej prírody i napätie. Slovenská premiéra sa uskutoční v bratislavskom Ateliéri Babylon v stredu 17.2.2016 a následne sa presunie do viac ako 50 miest Slovenska. Uvidíte expedície do Afriky, Ázie i šialené výkony v Alpách. Môžete sa tešiť na Ueli Stecka, Simona Mora a ďalších…

Program:

18:00 Bonusová cestovateľská prezentácia Bohdana Ulasina: Panama – raj medzi dvoma oceánmi

18:35 Himalaya (vizuál)

18:40 Suri (prírodné kmene)

19:45 Karun (expedícia)

20:15 82 vrcholov (alpinismus)

21:05 Miznúca Delta (príroda)

21:20 Sníh na Nilu (expedícia)

21:40 I-View (záchrana v horách)

22:10 Srdce Kalahari (príroda)

22:30 Travailen /bežecký rekord/

streda/ 17.2./ Ateliér Babylon/ vstupné: v predpredaji (cez predpredaj.sk): prvých 50 lístkov za 5 eur / ďalšie lístky za 6 eur, na mieste 7 eur

Profesia days 2016

Najväčší veľtrh práce štartuje už túto stredu v Inchebe. Najviac zamestnávateľov na jednom mieste, a ešte k tomu osobne, môžte stretnúť počas doch dní na Profesia days. Využite šancu ukázať, čo je vo vás. Inšpirujte sa pútavými prednáškami úspešných ľudí, naučte sa niečo nové na množstve zaujímavých workshopov.

streda – štvrtok/ 17.2. – 18.2./ Incheba – Expoaréna/ streda (od 10:30), štvrtok (9:30)/ vstup zdarma

Medzinárodná fašiangová párty

Ďalšia Internationals Bratislava party sa bude niesť v duchu fašiangov a maškarného bálu. Vo štvrtok 18. februára si nezabudnite vziať akúkoľvek masku, ak si žiadnu nestihnete zadovážiť, dostanete škrabošku. Skúsiť môžete face paintig alebo sa dajte ozdobiť originálnou hennou – mehendi, to všetko je na párty úplne zadarmo!

štvrtok/ 18.2./ The Club/ 21:30

KolNoa – Festival izraelského filmu

Už po tretíkrát sa v Bratislave uskutoční festival izraelského filmu, a to v kine Lumière. Festival prinesie najnovšie a najzásadnejšie izraelské snímky rôznych žánrov. Všetky filmy budú uvedené v pôvodnom znení so slovenskými a anglickými titulkami.

Program

18.02.

18:00 Klub vyvolených

20:00 Viviane sa chce rozviesť

19.02.

18:00 Rozlúčkový večierok

20:00 Jablká z púšte

20.02.

18:00 Viviane sa chce rozviesť

20:30 Baba Joon

štvrtok – sobota/ 18.2. – 20.2./ Kino Lumiére

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM