Michaela Katonová Rôzne

Nestihli ste kúpiť vianočné darčeky, skúste to na benzínke. Máme pre vás 5 tipov

Keď nákupné centrá zatvoria, nemusíte zúfať, ak nemáte darčeky. Čerpacie stanice vás zachránia, obzvlášť tie väčšie majú v ponuke hračky, nabíjačky na telefóny, slúchadlá či rôzne sladkosti.

Ilustračný obrázok k článku Nestihli ste kúpiť vianočné darčeky, skúste to na benzínke. Máme pre vás 5 tipov
Foto: Michaela Katonová / Zdroj: Dnes24.sk

Väčšie benzínové pumpy nemajú v ponuke len základný tovar. Ak zväčša prídete a zaplatíte za tankovanie, nemusíte si všimnúť plyšové hračky, darčekové bonboniéry alebo rôzne pomôcky do auta. Prešli sme niekoľko čerpacích staníc a vybrali sme top päť vecí, ktoré by mohli potešiť pod vianočným stromčekom.

Autodoplnky Ochranná fólia proti mrazu na čelné sklo, odstraňovač hmyzu, škrabka na námrazu s rukavicou alebo voda do ostrekovačov. Netradičné, no praktické darčeky pre šoférov, ktorí majú radi svoje autá a chcú si ich udržiavať.

Hračky Okrem plyšových zvierat sa nájdu aj malé plastové príšerky či poníky z obľúbenej detskej rozprávky. Núdza nie je ani o motorky a autíčka.

Elektronika Vybrané čerpacie stanice majú bodový systém za tankovanie. Za istý počet bodov a príplatok potom dostanete fén, žehličku na vlasy, holiaci strojček či elektrickú kefku.

Mobilné príslušenstvo Nabíjačky na telefóny do auta, hands free slúchadlá či špeciálne upravené držiaky na telefóny. Na benzínkach ich majú väčšinou pri pokladniach.

Cestovné vankúše na krk Cestovať pohodlne a bez bolesti krku je príjemné. Ak viete o niekom, kto to naozaj potrebuje, na čerpacích staniciach majú cestovné vankúše na krk v rôznych prevedeniach a veľkostiach.

Prečítajte si tiež: Osem inšpirácií na vianočné darčeky, ktoré nájdete na Miletičke

Vianoce na benzínke
7
Galéria
Foto: Michaela Katonová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM