Ľuba Lesná Krimi

Nešťastný piatok: Prevrátený autobus na ceste zo Svätého Jura do Bratislavy. Zahynul vodič, 28 ľudí je zranených

Piatok priniesol vážnu dopravnú nehodu. Prevrátil sa autobus na ceste zo Svätého Jura do Bratislavy. Vodič na mieste podľahol svojim zraneniam, 28 ľudí je zranených, medzi nimi 3 deti.

Ilustračný obrázok k článku Nešťastný piatok: Prevrátený autobus na ceste zo Svätého Jura do Bratislavy. Zahynul vodič, 28 ľudí je zranených
Zdroj: Webnoviny.sk

Prevrátený autobus

Približne okolo pol jedenástej sa na ceste zo Svätého Jura do Bratislavy sa prevrátil autobus. Stalo sa tak po strete autobusu s traktorom. Dôvody, prečo sa tak stalo, zatiaľ polícia nepozná. Úsek tejto cesty bol v oboch jazdných smeroch niekoľko hodín neprejazdný. V súčasnosti sú už obidva smery prejazdné.

28 zranených, jedna obeť

Nehoda autobusu si podľa hovorcu záchranárov Borisa Chmela vyžiadala 28 zranených a jednu obeť, nehodu neprežil vodič autobusu. Medzi zranenými sú aj tri deti.
Petra Stano Maťašovská, hovorkyňa Univerzitnej nemocnici Bratislava (UNB) pre TASR potvrdila, že postihnutí majú celé spektrum zranení od ťažkých až po ľahké.

V autobuse malo byť v čase nešťastia do 35 cestujúcich.

Zasahovali vrtuľníky

Pri nehode zasahovali dva vrtuľníky. Na pomoc zraneným vzlietli zo strediska v Nitre a Bratislave. Nitrianska posádka prevzala po prílete k miestu nehody 27-ročnú ženu s viacnásobnými poraneniami.

„Žena bola pri vedomí, po ošetrení ju preložili na palubu vrtuľníka a previezli do nemocnice v Ružinove. Vrtuľník privolaný z Bratislavy previezol do nemocnice na Kramároch 35-ročnú ženu s poranením hlavy,“ ozrejmila hovorkyňa záchranárskych vrtuľníkov Zuzana Turočeková.

Polícia žiada vodičov, ktorí nakrútili priebeh dopravnej nehody, aby zatelefonovali na linku 158.

Vodiči, pozor! Uzavretá cesta z Jura do Bratislavy je už prejazdná
6
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM