Rôzne

Nazrite do malokarpatských pivničiek a vychutnajte si najlepšie vína z regiónu

Milovníci vína si opäť prídu na svoje. Pivnice, pergoly či letné záhrady otvoria svoje brány pre všetkých, ktorí nepohrdnú pohárom lahodného moku spod Malých Karpát.

Ilustračný obrázok k článku Nazrite do malokarpatských pivničiek a vychutnajte si najlepšie vína z regiónu
7
Galéria
Zdroj: mvc.sk

Každý, kto si rád dopraje kvalitné vínko, sa môže tešiť na obľúbené jarné podujatie. Pri príležitosti sviatku sv. Urbana – patróna vinohradníkov, budú otvorené pivnice od Bratislavy až po Trnavu.

Obdivujte vinársky kraj

Poseďte si s priateľmi v čarovných pivničkách, letných záhradách či pergoliach a obdivujte krásy vinárskeho kraja, ktorý je práve v tomto období najkrajší. Ak k tomu pridáte ešte pohár pýchy slovenských vinárov, o príjemný deň je postarané.

Tradičné podujatie už po 11-krát ponúkne to najlepšie z úrody viníc Malokarpatského regiónu. Návštevníci budú mať možnosť ochutnať desiatky druhov rozličných vín a, samozrejme, nebudú chýbať ani rôzne špeciality na zahryznutie.

Pivnice budú otvorené v piatok 26. mája od 14:00 do 21:00 hod. a v sobotu 27. mája od 12:00 do 21:00 hod. Cena vstupenky je 40 eur, v cene vstupenky sú bonusy na nákup vína v celkovej hodnote 20 eur. Vstupenky si môžete zakúpiť TU.

Ilustračný obrázok

Otvorené pivnice na sv. Urbana
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM