Správy

Navštevujete posilňovne, štadióny, či plavárne STaRZ-u? Správca vyhlásil anketu a je zvedavý aj na váš názor o úrovni služieb

Správa telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) hlavného mesta SR Bratislavy oslovuje návštevníkov svojich prevádzok s cieľom zistiť ich názor na to, aká je a aká by mohla byť kvalita služieb STaRZ.

Ilustračný obrázok k článku Navštevujete posilňovne, štadióny, či plavárne STaRZ-u? Správca vyhlásil anketu a je zvedavý aj na váš názor o úrovni služieb
Zdroj: TASR

Anketu môžu návštevníci vyplniť priamo na športoviskách, prípadne aj online formou na stránke www.starz.sk.

„Som presvedčený, že od ľudí vyzbierame stovky podnetov, ktoré sa postupne stanú súčasťou inovácie služieb a vybavenia našich prevádzok,“ uviedol riaditeľ STaRZ Peter Vojtko.

Anketa trvá do 31. decembra 2015. Každý, kto sa do ankety zapojí, bude zaradený do žrebovania. Respondent v ankete môže získať napríklad celoročnú permanentku na plaváreň Pasienky, alebo celosezónnu vstupenku na Zlaté piesky.

Link na anketu nájdete TU. Vyžrebovanie výhercov sa uskutoční v prvej polovici januára 2016.

Riaditeľ mestskej organizácie vyhlásil, že anketa je prvým krokom k intenzívnejšej komunikácii s návštevníkmi športových a rekreačných zariadení v správe STaRZ.

Foto: Ilustračné.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM