Nina Táborská Rôzne

Národný týždeň manželstva sa blíži. Ružinov prichystal pre manželov originálnu súťaž

Manželské páry z Ružinova môžu súťažiť o najoriginálnejšiu fotografiu. Dôležitý je pritom nápad, humor a kreativita. Od začiatku roka mestská časť aktívne zapája svojich obyvateľov do spoločenského diania v Ružinove.

Ilustračný obrázok k článku Národný týždeň manželstva sa blíži. Ružinov prichystal pre manželov originálnu súťaž
Zdroj: TASR

Je jedno, či je fotografia z dovolenky, oslavy, či bežného života. Ide o jednu z aktivít, ktorou sa mestská časť Ružinov zapája do Národného týždňa manželstva. Ten bude od 9. do 15. februára 2015.

„Súťažiaci môžu vyhrať ceny, ktoré využijú ako manželský pár – piknikový kôš, domáci gril a ručne vyrobený fotoalbum,“ priblížila pre Bratislav24.sk hovorkyňa Ružinova Miroslava Štrosová.

Zapojenie sa do súťaže je jednoduché. Aspoň jeden z manželov musí mať trvalý pobyt v Ružinove a fotografiu spolu s menami, adresou a telefonickým kontaktom treba zaslať emailom na adresu sutaz@ruzinov.sk najneskôr do 5.2. 2015.

Hlasovanie bude prebiehať počas Národného týždňa manželstva prostredníctvom facebookovej stránky „Národný týždeň manželstva v Ružinove", kde budú fotografie zverejnené. Svojim favoritom bude môcť každý odovzdať hlas cez „Like", Ocenené budú 3 fotografie s najvyšším počtom hlasov.

Prečítajte si tiež:

Ružinov tento rok prináša pre svojich obyvateľov samé dobré správy. Tentokrát sa potešia rodičia novorodencov

Možno o nich viete práve vy. Hľadá sa najdlhšie spolu žijúci manželský pár

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM