Správy Samospráva

Najmilšie šteniatka aj štvornohé páry sa zídu v Dúbravke. Budú tam hľadať NAJ psa

Súťaženie a stretnutie majiteľov psíkov sa počas dvoch ročníkov stalo obľúbenou akciou. Vyhrať môže oriešok aj čistokrvný štvornohý miláčik.

Ilustračný obrázok k článku Najmilšie šteniatka aj štvornohé páry sa zídu v Dúbravke. Budú tam hľadať NAJ psa
6
Galéria
Zdroj: TASR

Malý, veľký, čistokrvný, no aj poriadny orech. Dúbravka bude hľadať NAJ psa mestskej časti. Súťažiť budú šteniatka, dospelé psy, no aj psie páry.

Psie podujatie bude v októbri písať v Dúbravke už svoj tretí ročník. Prebehne 15. októbra na tradičnom mieste – na lúke pri Kostole Ducha Svätého. Začína sa ráno o 10:00 hod.

Vyhrať môže aj oriešok

„Súťaženie a stretnutie psičkárov sa počas už dvoch ročníkov stalo obľúbenou akciou, chodia sem psičkári aj z iných mestských častí,“ pozýva vicestarosta Dúbravky Ľuboš Krajčír, ktorý je sám dlhoročným psičkárom.

Tento rok organizuje psie podujatie mestská časť Bratislava Dúbravka v spolupráci so Športovým klubom policajnej kynológie ŠKPK Bratislava a Veterinárnou ambulanciou MlynVet.

Súťažiť sa bude v disciplínach: najsympatickejšie šteniatko, najsympatickejší dospelý pes (do 18 mesiacov až 8 rokov), najsympatickejší veterán – (psy a suky staršie ako 8 rokov), najkrajší pár psov, najlepšie oblečený pes, najlepšie zladený pár pes s majiteľom a najlepší trik so psom.

Všetky disciplíny sú pre orieškov aj čistokrvné plemená.

Čítajte aj: TIPY NA TÝŽDEŇ: Voňavá kniha, módne kuriozity a umenie na stenách námestia

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM