ESL Krimi

Naháňačka ako z filmu: Policajti museli na tínedžera použiť donucovacie prostriedky

Mladík skúšal trpezlivosť a aj fyzickú odolnosť príslušníkov pohotovostnej motorizovanej jendotky

Ilustračný obrázok k článku Naháňačka ako z filmu: Policajti museli na tínedžera použiť donucovacie prostriedky
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

18-ročný chalepc si dobre zavaril. Včera (3.11.) tesne pred obedom zbadali bratislavskí PMJ-čkári na Stavbárskej ulici vo Vrakuni vodiča motorového vozidla značky Škoda Octavia, ktorý nebol pripútaný bezpečnostným pásom. Preto sa ho rozhodli zastaviť.

Únik

„Vodič však na výzvu policajtov nereagoval, svoje vozidlo nezastavil, ba dokonca zvýšil rýchlosť a začal unikať v smere na Poľnohospodársku ulicu. Policajti ho začali prenasledovať a vyzývať k jeho zastaveniu. Šofér však nezvládol riadenie, prudko zabrzdil, z motorového vozidla vyskočil a dal sa na peší útek,“ píše polícia na svojom facebooku. Ako dodávajú policajti, po zadržaní boli voči nemu použité donucovacie prostriedky, pri ktorých nedošlo k žiadnym zraneniam.

Bez vodičáku

Následnou kontrolou v policajných evidenciách bolo zistené, že 18-ročný vodič z Bratislavy nie je držiteľom vodičského oprávnenie a v minulosti mu bol uložený zákaz činnosti. Preto ho obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na najbližšie policajné oddelenie. V súčasnosti je prípad aj naďalej predmetom objasňovania bratislavských policajtov.

18-ROČNÝ MLADÍK SKÚŠAL ZDATNOSŤ A VYTRVALOSŤ NAŠICH PMJ-ČKÁROV🏃‍♂️🚓 PREHRAL...👈 Bratislavskí PMJ – čkári včera o 11:30...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, November 3, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM